regnvattensystem, vattentank, vattenvagn, vattentunna, bränsletankar, dieseltank, adbluetank, kemikalietank, säkerhetstank, transporttank

Våra vattenvagnar, släpvagnar och vatten transporttankar är godkända av transportstyrelsen (endast svart, båtblå eller naturfärgade tankar) för lagring och transport av dricksvatten. De är idealiska för djurvattning. Våra vattenvagnar erbjuder kostnadseffektiva lösningar på plats där det inte finns några anslutningar till huvudvatten.

Våra Vattenvagnar och transporttankar har byggts för att uppfylla transportstyrelsen släpvagnsregler och är utrustade med lampor och indikatorer med en elektrisk anslutning som du kan hitta på andra släpvagnar. Vattenvagnar och transporttank har en fördel jämfört med stationära vattentankar eftersom de kan fyllas i förväg före resan och bogseras till evenemang eller festivaler där rent vatten och / eller dricksvatten krävs. Våra vattenvagnar, transporttank och vattentankar är alla godkända för dricksvatten och uppfyller transportstyrelsen släpvagnsregler.

Tankprodukter

Visar 1–12 av 35 resultat

EnduraTank Specialist

Produkt katalog 2020 - 2021