regnvattensystem, vattentank, vattenvagn, vattentunna, bränsletankar, dieseltank, adbluetank, kemikalietank, säkerhetstank, transporttank

EnduraTank vattentankar – Vi har ett brett utbud av vattentankar i högkvalitativ plast från 50 liter till 100 000 liter. Installation under eller ovan mark, mobila eller stationära. Om du vill köpa en av våra större regnvattentankar för kommersiell vattenlagring är vi säker på att vi har en lämplig vattentankprodukt tillgänglig. Kanske är du en husägare som letar efter en mindre regnvattentank för trädgården eller kanske en förvaringstunna med stor kapacitet för att lagra regnvatten, eller kanske dricksvatten för en byggarbetsplats eller borrhålsinstallation.

Våra vattenbehållare kan användas i många områden, inklusive men inte begränsat till, hushålls-, kommersiell, trädgårdsskötsel, regnvattenuppsamling, jordbruks- och industriell vattenlagring. Vi har ett stort utbud av vattentankar för leverans, men vi kan också tillverka skräddarsydda tankar om det behövs. Dessa tankar kan anpassas med beslag och flänsar – ring för att diskutera dina behov.

Om du vill följa reglerna för återströmninsmodul för brutet vatten kategori 5 Air Gap Break Tank eller har behov av en isolerad dricksvattentank, se vårt sortiment nedan. Våra vattentankar formas genom en så kallad rotary shot molding, vilket innebär en uppvärmd ihålig form som injekteras med plastmaterial. Formen bi-roteras sedan långsamt och får det mjukade materialet att spridas och klibba fast vid formens väggar. Denna process resulterar i en robust, långvarig, UV-stabiliserad vattentank som kan ge många års användning oavsett om den är placerad inne eller ute eller under eller ovan mark.

Tankprodukter

Visar 1–12 av 31 resultat

EnduraTank Specialist

Produkt katalog 2020 - 2021