regnvattensystem, vattentank, vattenvagn, vattentunna, bränsletankar, dieseltank, adbluetank, kemikalietank, säkerhetstank, transporttank

EnduraTank Regnvattensystem är utformade för både hushålls och kommersiellt bruk. Vårt utbud av regnvattenuppsamlingstankar, finns under namnet vertikala regnvatten tankar eller vattenlagringstankar, och är vattenlagrings enheterna för vårt regnvattenupptagningssystem. Våra plastvattentankar finns i 40 olika storlekar, allt från 150 liter till 90 000 liter, vilket gör att regnvatten kan lagras och användas när det passar dig.

Dessa tankar är tillverkade av rotationsgjuten polyeten i ett stycke, vilket innebär att det är en minimala installations- och monteringskostnader jämfört med traditionella metalltankar i sektion.

EnduraTank filter för uppsamling av regnvattenfilter förhindrar att mossa och löv kommer in i din regnvattenuppsamlingsbehållare samtidigt som det mjukar upp vattnet när det passerar genom filtret. Dessa filter finns som korgfilter eller självrengörande design, och passar alla takstorlekar oavsett om det är för hushåll, lantbruk eller kommersiell vatten lager tank lösningar.

Tankprodukter

Visar 1–12 av 25 resultat

EnduraTank Specialist

Produkt katalog 2020 - 2021