regnvattensystem, vattentank, vattenvagn, vattentunna, bränsletankar, dieseltank, adbluetank, kemikalietank, säkerhetstank, transporttank

EnduraTank bränsle & kemikalietankar är tillverkade för att rymma kemikalier och vätskor med en specifik vikt på upp till 2 SG. Dessa kemikalietankar i plast finns i 25 storlekar, som sträcker sig från 50 liter till 30 000 liter, och har konstruerats i ett enda stycke, utan fogar eller sömmar, vilket innebär att behovet av en separat invallning elimineras.

Våra Acid tankar är tillverkade av högkvalitativa material med den senaste tekniken inom rotationsgjuten UV-stabilisering, vilket garanterar utmärkt kemikalieresistens, Den höga specifikationsdesignen för varje plastkemikalietank uppfyller alla de höga krav som kemikalieinspektionen ställer.

Med hjälp av kemikalieinspektionen tekniska specifikationer kan vi producera en tanklösning som specifikt passar den kemiska produktens specifikation. All våra kemikalietankar i plast är tillverkat med lyftöglor, nevåreglering-, inlopps- och utloppsportar som kan hantera upp till 150 mm kopplingar. Vi erbjuder anpassning till våra kunder för att möta olika typer av specifika behov.

Exempel på några av de produkter som lagras i EnduraTanks Chemical Storage Tanks är; Svavelsyra, saltsyra, fluorvätesyra, salpetersyra, natriumhypoklorit, natriumhydroxid, ammoniaklösning, järnsulfat och klorid, aluminiumsulfat och polymerer.

Dessa självbärande rotationsgjutna kemikalietankar finns i ett stort antal storlekar och volymer, med möjlighet att välja mellan en plan botten, en konisk bas eller dubbelväggsbundna tankar. Vårt skräddarsydda koncept gör det möjligt för oss att skräddarsy tankar för särskild förvaring av produkten för att ta hänsyn till kemikalieresistens, temperaturkrav och platsförhållanden, tillverkningen och installationerna fokuserar på de individuella kraven hos respektive kund

Tankprodukter

Visar 1–12 av 53 resultat

EnduraTank Specialist

Produkt katalog 2020 - 2021