regnvattensystem, vattentank, vattenvagn, vattentunna, bränsletankar, dieseltank, adbluetank, kemikalietank, säkerhetstank, transporttank

Anpassade & skräddarsydda Tankar, EnduraTank tillverkar ett brett utbud av plastförvaringstankar, allt från tankar för lagring, dosering och transport av regnvatten, dricksvatten, gödning, diesel, Ad-blue, oljor och lagring av olika kemikalier, som verkligen är resistent mot det aktuella mediet.Förutom tankar för kemikalier, kan vi också leverera specialanpassade tankar som exempelvis dubbelväggiga och isolerade lagringstankar för aggressiva medier till kemi-, process- och ytbehandlingsindustrin samt reningsanläggningar med flera. Dessutom kan vi leverera tankar anpassade för livsmedel och transport.

Dessa anpassade & skräddarsydda plastförvaringstankar finns i en mängd olika storlekar, allt från blandartankar för vatten- och kemisk industri till Adblue-doseringssystem och gödselmedelstankar. Dessa specialtankar är konstruerade i ett enda stycke, utan fogar eller sömmar, vilket innebär att behovet av en separat invallning elimineras.

Våra specialtankar och skräddarsydda tankar är gjorda av högkvalitativa material med den senaste tekniken inom rotationsgjuten UV-stabilisering, vilket garanterar en överlägsen livstid. Som ett resultat garanterar den höga specifikationsdesignen för varje skräddarsydd plasttank den exakta lösningen för de yttre omständigheterna där lagringstanken ska placeras eller användas.

Tankprodukter

EnduraTank Specialist

Produkt katalog 2020 - 2021