Om oss

Enduratank tillverkar vätskehanteringsprodukter och distribuerar utrustning och system för lagringstankar i hela   Sverige och Skandinavien.

Ring oss idag

+46 (0) 371-390 116

Vilka är vi?

EnduraTank är baserad i en ort belägen i Gislaved kommun, Jönköpings län, Sverige, där vi tillverkar vätskehanteringsprodukter och distribuerar utrustning och system för lagringstankar i hela Sverige och Skandinavien.

Vad vi gör

Med mycket erfarenhet i Tank Level indikatorer och mätare, EnduraTank erbjuder också ett varierat utbud av produkter inklusive vatten lagringstankar, regnvatten system, spray utrustning,brandbekämpning utrustning, jordbruksutrustning & industriell utrustning.

Vårt fokus ligger på att förse våra värdefulla kunder med de bästa produkterna som är beprövade och i slutändan säkra för användning i skandinaviska förhållanden, med hjälp av erfarenheterna från vårt team & metoder som används i branschen internationellt.

Vårt löfte är att förse dig med produkter som representerar enastående mångsidighet och kvalité för pengarna

Om EnduraTank

Vad vi tror

På EnduraTank tror vi mer på än bara våra produkter. Vi har en omfattande 24 års erfarenhet av fluidhanteringsutrustning och har global kunskap inom detta område, som vi stolt delar med oss av till våra kunder.

Detta sker genom de produkter vi levererar, den kunskap vi försöker förmedla, den varuexponering vi tillhandahåller och den marknadsföring vi erbjuder, alla bidrar till en vinnande kombination!

Vårt uppdrag

Vi håller det enkelt! Detta tänkande driver allt vi gör!
Vårt mål är att designa, tillverka och sälja de allra bästa rotationsgjutna korrosionsfria, kemikalie- och UV-resistenta plast tankar för jordbruk-, industriell-, kommersiell eller hushålls användning.

Vårt sortiment består av transporttankarna, tankvagnar och stationäratankar för installation under eller ovan mark samt tillhörande utrustning.

Rainwater Filter VF1-04
Ge oss gärna information om era behov (projekt, längd på projekt samt utrusning ni är intresserade av. Dett ger oss en bättre möjlighet att erbjuda dig den bästa tank lösningen).
 
Vi ser fram emot ett bra sammarbete och önskar er välkomna till EnduraTank 

Talen talar för sig själva

0 +
Nöjda Kunder
0
Års Erfarenhet
0
Slutförda Projekt

Bio Filter Tank System

Bio Filter Tank System

När baserat i Storbritannien, var vi med och utvecklade ett nytt Bio Filter Tank System för användning med Agricultural-sprejare. Den ursprungliga idén byggde på en svensk uppfinning, och var banbrytande av en professor från svenska universitetet I lantbruksvetenskap (SLU) och en jordbrukare från södra Sverige.

Biobäddar har sitt ursprung i Sverige som ett svar på behovet av en enkel och effektiv metod för att minimera miljöföroreningar från användning av bekämpningsmedel, särskilt vid påfyllning och rengöringssprutningsutrustning som är en typisk källa till Förorening.

EnduraTank Specialist

Produkt katalog 2020 - 2021