Regnvattenfilter VF1

kr4,550.00

Alla priser är exkl. mervärdeskatt och frakt.

Klick på ”Fraktkostnad / Pris” så skickar vi en offert till Er inom kort, med prisuppgift (om ej angivet) och fraktpriset, vi kommer att behöva en leverans adressen för att kunna ge priset för frakten.

Vi gör vårt bästa för att kunna ge våra kunder ett optimalt erbjudande.

Regnvattenfilter VF1 för installation i eller på tanken. Combi har det renade vattenutloppet längst ner på filtret. Medan smuts tvättas bort, gör det nedre rengöringsvattnets läge mycket enkelt och praktiskt att installera filtret. Då den används före tanken ger Combi en hög grad av flexibilitet för det rengjorda utloppsrörets riktning och matas till regnvattentanken. Combi kan också monteras direkt på regnvattentankens övre yta med en tätning som vi kan tillhandahålla. Det betyder att det fungerar som ett andra torn till tanken.

– Frostbeständig
– Självrengörande
– Lågt underhåll
– Filterinsats lätt avtagbar för rengöring
– Lämplig för 110 mm (4 ”) nedrör
– Konstruerad för takstorlekar upp till maximalt 450 kvm

Rainwater Filter VF1-02

Hur fungerar det?

1. När vatten anländer byggs nivån upp och fördelas lika över kaskaden.

2. Förrengöring genom kaskaderna. De största smutspartiklarna leds över de primära filterkaskaderna direkt till avloppet.

3. Förfiltrerat vatten rinner sedan över sekundärfiltrets sil (maskstorlek 0,65 mm). På grund av silens speciella maskstruktur tvättar smuts direkt i avloppet vilket gör att filtret är självrenande med mycket lågt underhåll.

4. Rent vatten rinner till cisternen genom utloppet längst ner på filtret.

5. Smuts dräneras.

Dimensions

Rainwater Filter VF1-03

EnduraTank Specialist

Produkt katalog 2020 - 2021