Kundtjänst

Ring oss idag!

+46 (0) 371 390116

Tjänster

Skandinaviens största utbud av vattentankar ,kem tankar & bränsletankar för att tillgodose alla behov.

BEHÖVER DU TEKNISK STÖD?

Här hittar du alla tekniska specifikationer och supportdokument för vårt utbud av vattentankar och tillbehör.

Använd denna nedladdningsfunktion nedan för att få manualer och produktguider i pdf-format direkt till din dator.

Installationsguider

EnduraTank arbetar för närvarande tillsammans med ett antal oberoende tankinstallatörer verksamma över hela landet som är specialiserade på planering och / eller installation av regnvattentankar och system och WRAS-godkända dricksvatteninstallationer (dricksvatten).

EnduraTank Regnvattensystem är utformade för både hushålls- och kommersiella bruk. Vårt utbud av regnvattenuppsamlingstankar, finns under namnet vertikala regnvatten tankar eller vattenlagringstankar, och är vattenlagrings enheterna för vårt regnvattenupptagningssystem. Våra plastvattentankar finns i 40 olika storlekar, allt från 150 liter till 90 000 liter, vilket gör att regnvatten kan lagras och användas när det passar dig.

EnduraTank vattentankar – Vi har ett brett utbud av vattentankar av plast från 50 liter till 100 000 liter. Om du vill köpa en av våra större regnvattentankar för kommersiell vattenlagring är vi säker på att vi har en lämplig tankprodukt tillgänglig. 

EnduraTank Acid & Chemical Storage Tanks är tillverkade för att rymma kemikalier och vätskor med en specifik vikt på upp till 2 SG. Dessa kemikalietankar i plast finns i 25 storlekar, som sträcker sig från 50 liter till 30 000 liter, och har konstruerats i ett enda stycke, utan fogar eller sömmar, vilket innebär att behovet av en separat invallning elimineras.

EnduraTank tillverkar ett brett utbud av plastförvaringstankar, allt från tankar för lagring, dosering och transport av regnvatten, dricksvatten, gödning, diesel, Ad-blue, oljor och lagring av olika kemikalier, som verkligen är resistent mot det aktuella mediet.

EnduraTank ATV- och UTV-sprutor – välj bland vårt stora urval av ATV-sprutor / fyrsprutor och våra robusta flak och vagn sprutor (mera känd som skid mounted sprayers), UTV-sprutor eller ”gator” -sprutor. Dessa gör att du kan täcka mer yta på kortare tid.

EnduraTank tillbehör & tankar Beslag inkluderar kulventiler, utlopp, kamlockadaptrar, reservdelsventiler, filter för regnvattenupptagning och kranpaket som är kompatibla med vårt sortiment av vattentankar.

HandMobila Sprutor
Flak och Vagn Sprutor
2020 Sprayer Range
Bogserbara Sprutor
Field Boss Sprayers
Spruttillbehör och Delar

Sov som en stock och vakna up till solsken

Transportabla dieseltankar. Att transportera bränsle som bensin eller diesel är en ofta nödvändig uppgift för många företag och privatpersoner, och att för att hjälpa till erbjuder vi på Enduratank DieselPro ”Fuel Stations” tanklösningar med en extremt hög kvalitet men ändå prisvärda, vårt nya sortiment av DieselPro transportabla bränsletankar.

EnduraTank Specialist

Produkt katalog 2020 - 2021